Escaperoom de kelder van De Meestoof

Waan je in de wereld van diversiteiten in deze escaperoom van streekmuseum De Meestoof en probeer je escape te maken binnen de opgelegde tijd!

> Bekijk

Merry Quizmas!

Ho Ho Ho!
Speel deze speciale Kerst-quiz om het jaar feestelijk af te sluiten met
jouw familie, vrienden of collega’s.

> Bekijk

Escape the City

Escaperooms zijn de hit van dit moment en nu ook te boeken als CityGame! Weet jij met je groep als eerste en misschien wel als enige op tijd uit de stad te ontsnappen?!

> Bekijk

Ik hou van Holland

Een hilarische quiz boordevol weetjes over ons eigen kikkerlandje! Weet jij ze allemaal?
Of haal je met jouw zangkunsten de punten binnen?

> Bekijk

De VETSTE Quiz

Met vrienden, familie of collega’s de aller VETSTE quiz ooit beleven? Boordevol te gekke krankzinnige rondes zorgen we voor een onvergetelijke dag!

> Bekijk

Wie is de Mol?!

Verraad, vertrouwen en sabotage…
Word je bedrogen of is het echt waar?
“Wie is De Mol?!”
Zie jij het allemaal nog helder?

> Bekijk

Escape the Gate

Je daalt de smalle wenteltrap af en komt uit in een vergeten cel met een zware, houten traliedeur… spannend!

Try to ESCAPE!

> Bekijk

Jongens tegen de meisjes

Ga in dit spel de eeuwige strijd aan. Tijdens dit uitje
wordt het voor eens
en altijd beslist.
Wie zijn er beter… de jongens
of de meisjes?

> Bekijk

Crazy 88

Op zoek naar een knettergek uitje waar iedereen
helemaal uit zijn
dak kan gaan?
Voer hilarische opdrachten uit en verzamel 88 punten.

> Bekijk

Hunted

Het populaire en spectaculaire tv-programma “Hunted” is nu ook als citygame te spelen. Speur de gezochte persoon als eerst op en ga er met je team met de overwinning vandoor!

> Bekijk

Monopoly Citygame

Monopoly komt tot
leven in het centrum
van deze stad! Koopt u de Markt voor
€ 4 miljoen of misschien toch het stadhuis?

> Bekijk

Moorddiner

Rustig genieten met collega’s, vrienden of familie? Heerlijk! Totdat…
Er is een moord gepleegd en
de moordenaar zit bij jou aan tafel!

> Bekijk

Groepsuitje | Uitje in jouw stad

Binnenkort een groepsuitje organiseren? Wij hebben voor elke groep een passend uitje in ons assortiment. Of het nu in Breda, Bergen op Zoom, Goes of Middelburg is, het kan allemaal. Ook locaties die niet standaard in ons aanbod zitten zijn geen probleem. Zo komen we met plezier naar bijvoorbeeld Alkmaar, Eindhoven of Utrecht. Bij ons kunnen jullie terecht voor groepsuitjes binnen én buiten. Waar we ook zijn, we hebben altijd een passende activiteit zoals bijvoorbeeld onze actieve citygames, Crazy88 of Escape the City. Toch liever minder weersafhankelijk of een wat minder fysiek programma? Kies dan een combinatie van een quiz en een diner of gezellige borrel. Onze VETSTE Quiz staat garant voor hilarische momenten of test jullie kennis in de DinnerQuiz. De mogelijkheden zijn eindeloze dus de keuze is aan jullie!

Er is altijd een groepsuitje geschikt voor iedere groep. Ga voor een uitje gericht op teambuilding, samenwerking of juiste een hoge dosis fun! Om enkele voorbeelden te noemen: Ik hou van Holland, Escape the City, Crazy 88, Escaperoom, de VETSTE Quiz, Jongens vs. Meisjes…  Staat jullie favoriete uitje er nog niet tussen? Geen probleem! Wij maken hem voor jullie op maat.

Bij grote groepen heb je te maken met veel wensen. Om aan ieders wensen te voldoen kunnen we verschillende programma’s combineren. Zo kunnen we voor iedereen een passende invulling bieden. Uiteraard stemmen we de programma’s zo af dat jullie uiteindelijk weer allemaal samen komen om te genieten van een heerlijk diner, barbecue of afsluitende borrel!