Moorddiner

Met collega’s, vrienden of familie lekker uit eten? Een avondje rustig genieten? Heerlijk! Totdat… Er is een moord gepleegd en de moordenaar zit bij jou aan tafel! Ontdek jij wie de moordenaar is? Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost.

Fun
3.5/5
Tactiek
4/5
Intensiviteit
4/5
Samenwerken
3.5/5

Wat is een Moorddiner?

De ideale combinatie van dineren met een heerlijk driegangenmenu en een hilarisch dinerspel. Iedereen is verdacht en heeft een motief… Er is een meesterbrein nodig om deze zaak op te lossen! Ben jij de Sherlock van jullie groep? Jullie worden gastvrij ontvangen op locatie. Hier worden jullie welkom geheten door de politie en er blijkt al snel iets aan de hand te zijn. Er is iemand vermoord en de moordenaar is nog aanwezig. Terwijl de groep geniet van het diner wordt de zaak langzaam duidelijk. Subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven: tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de ware toedracht. Wie is de moordenaar, wat was het motief en hoe is het slachtoffer om het leven gekomen? Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met het vonnis! Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht? Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnaar ontvangt een toepasselijke prijs!

Moorddiner
Tijd: 2 uur (exclusief diner)
Locatie: in overleg
Kosten: €22,50 p.p.
Vanaf: 8 personen

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.