Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar een leuk uitje voor u en uw collega’s? Heeft u iets gezien op onze site maar heeft u nog vragen? Veel vragen en antwoorden hebben we al even voor u uitgeschreven.

– Vragen over uitjes
– Vragen over eten en drinken
– Vragen over praktische zaken

Vragen over uitjes

Op welke dagen kunnen we een uitje boeken?
We kunnen elk uitje op elke dag van de week aanbieden. Ook met de feestdagen is het mogelijk om een uitje te boeken. We hebben dan wel een beperkt aantal begeleiders, dus adviseren wij dit ruim van tevoren te boeken.

Kunnen we zelf een starttijd bepalen?
In principe kunnen jullie de starttijd zelf bepalen. Hebben jullie een combinatie met een diner? Dan zijn we ook afhankelijk van de horecagelegenheid.

We hebben minder tijd dan het uitje aangeeft… Kan het ook ingekort worden?
Onze uitjes zijn vrijwel allemaal eenvoudig in te korten. Is het bij een bepaald uitje niet mogelijk? Dan kunnen we jullie een goed alternatief aanbieden.

Wij zijn met minder personen dan het minimumaantal deelnemers. Wat nu?
Sommige uitjes hebben een minimumaantal personen nodig voor het spel. Wanneer het uitje wél met minder gespeeld kan worden, is het geen probleem om het met minder te spelen. We brengen in dit geval wel het minimaal aantal personen in rekening.

Tot wanneer kan ik het definitieve aantal personen doorgeven?
Jullie kunnen het aantal personen voor het spel tot twee dagen vooraf wijzigen. De aantallen voor het eventuele diner één week.

Vragen over eten en drinken

Welke drankjes zijn inbegrepen bij de welkomstconsumptie?
Pils, wijn, frisdranken, koffie en/of thee.

Welk café/restaurant hoort bij het uitje?
Dit is afhankelijk van de stad. Jullie krijgen bij de bevestiging een startlocatie met adres doorgegeven.

Kunnen wij zelf de keuze bepalen van de restaurants?
Dat kan! Let er wel op dat wij voor bepaalde spelprogramma’s redelijk wat ruimte nodig hebben. Doe dit dus altijd in overleg met ons.

Waar bestaat het diner uit?
Dit is afhankelijk van de locatie. De samenwerkingspartners en bijbehorende menu’s kan je vinden op de pagina van de stad.

Kunnen jullie rekening houden met diëten en allergieën?
Wanneer we dit weten geven we dit door aan de samenwerkingspartner. Jullie kunnen ook zelf contact opnemen met de horecagelegenheid. Neem dan even contact met ons op voor de contactgegevens.

Vragen over praktische zaken

Is er een begeleider aanwezig?
Bij al onze uitjes zijn één of meerdere enthousiaste en ervaren begeleider(s) aanwezig.

We hebben een aantal personen met lichamelijke beperkingen kunnen die aan alle activiteiten deelnemen?
Neem even contact met ons op om te overleggen welke activiteit het beste is voor jullie groep.

Hoe ver van tevoren moet ik ons uitje reserveren?
We adviseren om één maand van te voren jullie uitje vast te leggen. Je kan tot een dag van tevoren reserveren, maar we kunnen in dat geval niet garanderen dat we een begeleider hebben. De escaperooms geven automatisch de beschikbaarheid aan in het boekingssysteem.

Kan ik een escaperoom telefonisch reserveren?
Escape the Classroom is telefonisch te reserveren. Alle andere escaperooms gaan via het boekingssysteem van een externe partij en zijn dus alleen via het boekingssysteem te reserveren.

Moeten wij zelf teams maken?
Dat mag! Vaak laten ze ons de teams maken zodat elke teamsamenstelling per toeval tot stand is gekomen en je vaak gemêleerde groepen krijgt.

Ze geven regen af tijdens een outdoor uitje. Gaat het wel door?
Bij extreem slecht weer kunnen we kijken naar een alternatief programma. Wij nemen contact met u op als we dit aan zien komen en in overleg met jullie maken wij een alternatief programma op maat. Bij een beetje regen kan het gewoon doorgaan.

Wat is de startlocatie van het uitje?
Dit is afhankelijk van het spel en de stad van jullie keuze. We geven deze locatie door bij de bevestiging.

We zijn een internationaal gezelschap. Kan het uitje ook in het Engels?
We bieden Escape the City en Escape the Gate standaard ook in het Engels aan. We moeten dit wel van tevoren weten. Wil je een ander uitje in het Engels, dan is het altijd bespreekbaar.