Ik hou van Holland

Speel de Ik hou van Holland quiz en beleef een hilarische oer-Hollandse quizavond! Ken jij de leukste en meest bizarre weetjes over ons kikkerlandje? Verzamel zoveel mogelijk punten met jouw team en ga er met de overwinning vandoor.

Fun
5/5
Tactiek
3.5/5
Intensiviteit
3.5/5
Samenwerken
4/5

Ik hou van Holland

Een supergezellige quizavond vol muziek en entertainment! De groep wordt in twee teams verdeeld en ieder team kiest zijn eigen captain. Na een speluitleg over de verschillende rondes volgen uiteenlopende onderdelen zoals: Wie raadt de meeste BN’ers?, de schattingsronde en de spellingstrijd. Herken klassiekers en de nieuwste hits in de muziekrondes en ontdek wie de meeste feitjes over ons kleine landje weet.

Tussendoor krijgen jullie een heerlijk keuzemenu en wordt de strijdbijl voor even gestaakt. Welk team haalt de meeste punten en gaat er met de hoofdprijs vandoor? Pas in de finale van het Ik hou van Holland spel wordt dit bepaald. Ik hou van Holland is een garantie voor een oergezellige avond voor iedereen!

Ik hou van Holland
Tijd: 2 x 1 uur
Locatie: in overleg
Kosten: €18,50 p.p.
Vanaf: 18 personen
Groepen boven 40 personen vast tarief €750,-

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.