Wie is de Mol?!

Verraad, vertrouwen en sabotage… Word je bedrogen of is het echt waar? De vraag is “Wie is De Mol?!”. Aan jou de taak dit door middel van groepsopdrachten binnen de tijd uit te zoeken. Zie jij het allemaal nog helder?

Fun
5/5
Tactiek
4.5/5
Intensiviteit
4/5
Samenwerken
4/5

Wat is wie is de Mol?!

Een spel waarbij je elkaar van een heel andere kant ziet. Wie heeft de hele dag zitten saboteren of zich bewust verdacht gemaakt? Kortom een dag vol plezier, raadsels, geheimzinnigheid, uitdagingen en spanning!

Nog voor jullie aankomen op locatie is het spel al in volle gang. Een aantal dagen voor jullie uitje begint komt er namelijk geheimzinnige post binnen… Ben jij de Mol?

Op de dag zelf is het aan jullie om als groep informatie over de Mol te verzamelen aan de hand van raadsels, opdrachten en andere uitdagingen. Verzamel met de opdrachten zo veel mogelijk punten en ontdek daarmee of je op het juiste spoor zit. Hoe dan ook… Aan het einde van de dag gaat de winnaar met de prijzen naar huis en zal de Mol zich bekend maken. Kortom, een programma waar iedereen plezier aan beleeft!

Wie is de Mol?!
Tijd: 2,5 uur
Locatie: in overleg
Kosten: €23,50 p.p.
Vanaf: 8 personen

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.