Wie is de Mol?!

Verraad, vertrouwen en sabotage…
Word je bedrogen of is het echt waar?
“Wie is De Mol?!”
Zie jij het allemaal nog helder?

> Bekijk

Escape the City

Escaperooms zijn de hit van dit moment en nu ook te boeken als CityGame! Weet jij met je groep als eerste en misschien wel als enige op tijd uit de stad te ontsnappen?!

> Bekijk

Ik hou van Holland

Een hilarische quiz boordevol weetjes over ons eigen kikkerlandje! Weet jij ze allemaal?
Of haal je met jouw zangkunsten de punten binnen?

> Bekijk

De VETSTE Quiz

Met vrienden, familie of collega’s de aller VETSTE quiz ooit beleven? Boordevol te gekke krankzinnige rondes zorgen we voor een onvergetelijke dag!

> Bekijk

XXL-Games

Met een grote groep een leuk uitje vinden waar iedereen zich vermaakt lijkt onmogelijk…. maar met de
XXL-Games is ook dit geen probleem!

> Bekijk

DinnerQuiz

Laat de quizmaster jullie team testen op sport, algemene kennis of Nederlandse geschiedenis en geniet tussendoor van een heerlijk diner!

> Bekijk

Jongens tegen de meisjes

Ga in dit spel de eeuwige strijd aan. Tijdens dit uitje
wordt het voor eens
en altijd beslist.
Wie zijn er beter… de jongens
of de meisjes?

> Bekijk

Moorddiner

Rustig genieten met collega’s, vrienden of familie? Heerlijk!
Totdat…
Er is een moord gepleegd
en de moordenaar zit bij jou aan tafel!

> Bekijk

Familiedag | Uitje in jouw stad

Gaan jullie een familiedag organiseren? Dan moet die dag onvergetelijk zijn! Op de dag waar jullie als familie eindelijk weer samen zijn, moet natuurlijk ruimte zijn om gezellig bij te kletsen met elkaar. Maak deze dag extra speciaal door er een activiteit aan toe te voegen. Een uitje dat helemaal past bij jullie wensen, afgestemd op jullie samenstelling. Zo kan het zijn dat jullie met de neven en nichten een actieve citygame als Hunted of Escape the City gaan spelen. Zijn jullie een gezelschap van jong en oud? Dan kan je ook gaan voor een quiz als Ik hou van Holland of de hilarische VETSTE Quiz. Kortom… We hebben altijd een passend uitje. Kom je er zelf niet uit, dan helpen en adviseren we jullie natuurlijk graag.

Naast de activiteit helpen we ook graag bij de keuze voor de juiste stad en eventuele eet- en drinkgelegenheid. Ons werkgebied, wat standaard reikt van Vlissingen tot Breda, zit bomvol prachtige locaties die geschikt zijn om jullie familie te ontvangen. De locaties waar wij mee samenwerken zijn geschikt om onze uitjes te laten plaatsvinden. Hoe gaaf zou het bijvoorbeeld zijn om Wie is de Mol?! te spelen direct aan het water van de Oosterschelde? Brasserie de Zeester op het prachtige eiland Tholen biedt hier de perfecte ruimte voor.