Escape the Gate

Je daalt de smalle wenteltrap af, daar waar de muren anderhalve meter dik zijn. Je komt uit in een vergeten cel met een zware, houten traliedeur. Even twijfel je nog om binnen te stappen. Toch ga je naar binnen en de deur valt in het slot…

Fun
5/5
Tactiek
4.5/5
Intensiviteit
3/5
Samenwerken
4/5

Wat is Escape the Gate?

Escaperoom “Escape the Gate” is een uitdagend spel wat jullie meeneemt naar het prachtige monument de Gevangenpoort in Bergen op Zoom. Jullie stappen binnen in de vergeten cel. Hier is duidelijk al jaren niemand meer geweest. In deze toren zijn 450 jaar lang mensen opgesloten in afwachting van hun vonnis. Kom jij er dan nog wel uit? Ga de uitdaging aan! Precies 60 minuten krijg je om het daglicht weer in de ogen te kijken. Je ontdekt, probeert wat uit en overlegt koortsachtig met de groep. De tijd vliegt! Je ontrafelt raadsels en puzzels over de historie van de poort en haar voormalige bewoners. De oplossingen leiden naar je vrijheid. Vertel niemand wat je gezien en beleefd hebt in de kamer die verborgen had moeten blijven. Escape the Gate speel je met twee tot vijf personen. Het spel duurt 60 minuten, plus een kwartier vooraf met speluitleg en een kwartier erna voor vragen en het schieten van ontsnappingsfoto’s! Je boekt dus een tijdslot van 90 minuten. Leeftijd: Vanaf 16 jaar. Gemotiveerde, nieuwsgierige kinderen van minimaal 9 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene ook deelnemen. Daarbij geldt: maximaal één kind per volwassen speler.

Escape the Gate
Tijd: 1,5 uur (inclusief uitleg)
Locatie: Gevangenpoort Bergen op Zoom
Kosten: €88,00 per groep
Vanaf: 2 personen (maximaal 5)

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!