De VETSTE Quiz

Met vrienden, familie of collega’s de aller VETSTE quiz ooit beleven? Ga met elkaar de strijd aan in deze knettergekke quiz en leer elkaar van een andere kant kennen. Boordevol te gekke krankzinnige rondes zorgen we voor een onvergetelijke dag!

Fun
3.5/5
Tactiek
4/5
Intensiviteit
4/5
Samenwerken
3.5/5

Wat is de VETSTE Quiz?

Een doldwaze quiz boordevol hilarische rondes zorgt ervoor dat jullie je geen seconde zullen vervelen! Door de hoge interactie tijdens de spellen worden de deelnemers letterlijk meegenomen in de quiz! Doet ‘ie het of doet ‘ie het niet?, Fotorondes, Muziekrondes, Meezingrondes of test je kennis tijdens de Nutteloze feitjes ronde. Weten jullie de juiste persoon aan te wijzen bij het juiste spel en gaan jullie een klinkende overwinning tegemoet?

Na het ontvangst met een lekker drankje worden de teams ingedeeld en gaan we rustig aan beginnen. Maar hoe later in het spel hoe gekker het gaat worden. Welk team gaat er na deze te VETTE quiz met de trofee en eeuwige roem vandoor? Een quiz die niet alleen voor onvergetelijke momenten zorgt, maar ook al het fanatisme uit elke deelnemer naar boven haalt. Ga jij in een directe battle de strijd aan met je beste vriend, je leukste collega, of je allerleukste oom of tante? De VETSTE quiz is te spelen door jong en oud.

De VETSTE Quiz
Tijd: 2 x 1 uur
Locatie: in overleg
Kosten: €18,50 p.p.
Vanaf: 18 personen
Groepen boven 40 personen betalen een vast tarief van €750,-

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.