Escaperoom de kelder van de Meestoof

Mogen we je opsluiten alsjeblieft?

Boek nu de spiksplinternieuwe escaperoom “De Kelder van De Meestoof”. Een museale escaperoom boordevol diversiteit en wetenswaardigheden die het museum te bieden heeft. Uniek in de regio en veel uitdaging gegarandeerd! Daal met een trapje naar beneden en betreed een van de vele kelders onder dit voormalige gemeentehuis. Ontdek onder andere de verhalen van de bevrijding, het verleden van de meekrapteelt en ontsnap binnen de tijd van 60 minuten.

Fun
5/5
Tactiek
4/5
Intensiviteit
3/5
Samenwerken
5/5

Wat is de kelder van De Meestoof?

Wat kun je verwachten?

We ontvangen je in het mooie vernieuwde museum en sluiten jullie met alle liefde en plezier op. Natuurlijk kun je er ten alle tijden uit, want we kunnen jullie zien en horen zodat we waar nodig ook wat aanwijzingen kunnen geven. We verwachten jullie een kwartier voorafgaand om nog een intro te geven zodat  jullie goed voorbereid de escaperoom betreden. Eenmaal in de escaperoom is het aan jullie om alle puzzels, raadsels en logische verbanden te achterhalen en binnen 60 minuten te ontsnappen.

Meer informatie? Neem contact op met info@demeestoof.nl

De kelder van De Meestoof
Tijd: 1 uur
Locatie: Streekmuseum De Meestoof
Bierenstraat 6 | 4697 GE
Sint-Annaland
Kosten: € 85,- per escape
Geschikt voor: 2-5 personen Aanbevolen minimumleeftijd: 16+

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!