Dinnerquiz

Laat de quizmaster jullie team testen op het gebied van sport, algemene kennis of de Nederlandse geschiedenis en geniet tussendoor van een heerlijk diner! Werk samen met de hele tafel en win zoveel mogelijk rondes.

Fun
5/5
Tactiek
4/5
Intensiviteit
3/5
Samenwerken
4/5

Wat is een Dinnerquiz?

Een te gekke avond met humor, strijd en gezelligheid! De Dinnerquiz bestaat uit verschillende spelrondes. Natuurlijk is dit geen saaie avond met eenvoudige vragenrondes maar een oergezellige avond met fotorondes, schattingsronde en de muziekronde die het tot een feest zullen maken. Tussendoor krijgen jullie een heerlijk keuzemenu en wordt de strijdbijl voor even gestaakt. Aangekomen op locatie worden jullie door de quizmaster ontvangen. Onder het genot van een drankje worden jullie ingedeeld in groepen van vier tot zes personen.

Eenmaal aan tafel wordt de quiz uitgelegd en barst de strijd los. Welke tafel heeft het best samengewerkt en gaat er met de prijzen vandoor? Of hebben ze fraude gepleegd en gaan de prijzen naar iemand anders? Kom het allemaal te weten met de Dinnerquiz!

Dinnerquiz
Tijd: 2 uur (exclusief diner)
Locatie: in overleg
Kosten: €15,50 p.p.
Vanaf: 16 personen

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.