Monopoly citygame

Monopoly komt tot leven in het centrum van deze stad! Speel het roemruchte Monopoly op XXL-formaat. Koopt u de Markt voor €4 miljoen of misschien toch het stadhuis? Na afloop lekker borrelen en nagenieten!

Fun
5/5
Tactiek
4.5/5
Intensiviteit
4/5
Samenwerken
3.5/5

Wat is Monopoly citygame?

Het welbekende Monopolyspel op levensgroot formaat! Bij de start van het spel krijgt elk team speelgeld. Met het Monopoly speelbord en de plattegrond ga je de strategie bepalen. De bank staat continue per telefoon in contact met jullie en helpt je op weg. Het werkt net als het ‘echte’ Monopolyspel.

Ben je het eerst op de juiste locatie, dan bel je de bank. Na het goede antwoord en de bijbehorende som geld ben je de eigenaar van bijvoorbeeld de Markt. Het volgende team dat op de Markt komt, moet aan jullie huur betalen.

Uiteraard ontbreken ook de kanskaarten niet in het spel! Werk samen en zorg dat je de meeste gebouwen en pleinen in je bezit krijgt. Na het eerste speeluur vindt de onderhandelingsronde plaats. Vergeet vooral niet langs start te gaan!

Monopoly citygame
Tijd: 2,5 uur
Locatie: in overleg
Kosten: €27,50 p.p.
Vanaf: 8 personen
Extra: 3 consumpties inbegrepen in verband met het eindspel

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.