Minute to win it

Het ooit zo succesvolle tv-programma Minute to Win it vraagt om een feestje! Kom met te gekke opdrachten verrassende kwaliteiten van je andere teamleden te weten. Lukt het jou om binnen een minuut de opdracht uit te voeren? Hou je hoofd koel, maar let op de tijd! Eén ding is in ieder geval zeker: het wordt een uitje boordevol hilariteit!

Fun
5/5
Tactiek
4.5/5
Intensiviteit
4/5
Samenwerken
4/5

Wat is Minute to win it?

De spannende spelshow uit de VS omgetoverd tot groepsuitje! Wat kan jij allemaal binnen één minuut? Weet de teamcaptain per opdracht de juiste deelnemers te kiezen? De opdrachten zijn afwisselend en variëren van makkelijk tot moeilijk… of gewoon zeer uitdagend. Bij aankomst wordt de groep verdeeld in verschillende teams. Na een rustig welkomstdrankje begint deze knotsgekke strijd!

Wie blijkt verrassende individuele kwaliteiten in zich te hebben en voert het snelst de behendigheidsspelen uit? Wie is goed met M&M’s, rietjes of pingpongballen?! Kortom, een uitje dat erg geschikt is voor teambuilding maar ook gezellig is om met vrienden of familie te spelen. Aansluitend of tussendoor kunt u genieten van een heerlijk diner!
Een eigen locatie? Geen probleem! Het enige wat wij nodig hebben is een speelruimte van zo’n 4 x 4 meter.

Minute to win it
Tijd: 2 x 1 uur
Locatie: in overleg
Kosten: €19,50 p.p.
Vanaf: 18 personen
Groepen boven 40 personen betalen een vast bedrag van €750,-

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.