Merry Quizmas

Ho Ho Ho! Vier de feestdagen met deze speciale Kerst-quiz! Daag jouw familie, vrienden of collega’s uit met kennisvragen, muziek en gekke opdrachten in Kerst-thema en sluit het jaar feestelijk af.

Fun
5/5
Tactiek
4/5
Intensiviteit
4/5
Samenwerken
4.5/5

Wat is Merry Quizmas?

Een unieke quiz speciaal voor tijdens de feestdagen… Al is midden in de zomer ook leuk! We nemen jullie natuurlijk niet alleen mee naar het winterwonderland van de kerstman, maar we nemen ook het afgelopen jaar nog eens kort en bondig door in een spectaculaire, interactieve quiz vol humor, muziek en behendigheidsonderdelen.

Kortom, niet de Ho Ho Ho van de kerstman, maar de Ha Ha Ha zal tijdens deze Quiz de boventoon voeren. Merry Quizmas is een quiz die met elke groepssamenstelling te spelen is. Of je nu met de complete familie-, een voetbalteam, of met de hockeyclub bent, met de Merry Quizmas is succes gegarandeerd.

Wie fungeert het beste met een gewei, is de snelste op een slee of kent de meeste kerstliedjes? Kom het allemaal te weten tijdens deze quiz vol energie, feest en gezelligheid!

Merry QuizMas
Tijd: 2 x 1 uur
Locatie: in overleg
Kosten: €19,50 p.p.
Vanaf: 18 personen

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.