Lipdub

Op zoek naar een bedrijfsuitje, vriendendag of creatieve manier om je bedrijf/school/team te promoten? Boek dan nu een lipdub en vereeuwig jezelf met een heuse videoclip!

Fun
5/5
Tactiek
1/5
Intensiviteit
3.5/5
Samenwerken
4/5

Wat is een Lipdub?

Een onvergetelijke dag met een uniek aandenken, een eigen videoclip! Lipdubben is een populaire trend vanuit Amerika, die nu ook Nederland heeft veroverd. Een lipdub wordt gemaakt door een groep mensen te filmen die een liedje meezingen of playbacken.
Onder begeleiding kiezen jullie een nummer, wordt een script gemaakt en brengen we de set in gereedheid. Daarna filmen we één of meerdere proefopnames, en tenslotte draaien we de officiële versie!

De opgenomen audio wordt achteraf tijdens vervangen door het originele nummer. Er wordt meestal een draagbare speaker gebruikt, zodat iedereen op de maat meezingt. De meest populaire lipdubs worden zo gefilmd dat ze uit een lang en continue shot bestaan, waarin de camera door verschillende kamers en situaties reist in bijvoorbeeld een kantoorgebouw, school of een park.

Lipdub
Tijd: 3-4 uur
Locatie: in overleg
Startkosten: €350,00
Prijs p.p.: in overleg
Vanaf: 18 personen

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.