Hunted

Het populaire en spectaculaire tv-programma “Hunted” is nu ook als citygame te spelen. Speur de gezochte persoon als eerst op en ga er met je team met de overwinning vandoor!

Fun
5/5
Tactiek
3.5/5
Intensiviteit
4/5
Samenwerken
3.5/5

Wat is Hunted?

Een interactieve, culturele citygame bomvol geheimzinnige opdrachten, raadsels en hilarische momenten! Ga als team op zoek naar diverse locatie en voer opdrachten uit in de stad om daar steeds meer informatie te verzamelen over de persoon waarop jullie jagen… Maar jullie jagen niet alleen, want ook de andere teams zijn op zoek en uiteindelijk kan er maar één team de winnaar zijn. Speel deze interactieve citygame met collega’s, vrienden of familie en beleef een mysterieus, raadselachtig uitje. Naar wie zijn jullie op zoek? Hoe ziet deze persoon eruit? Waar moet je hem/haar weten te vinden? Door het oplossen van puzzels en het uitvoeren van opdrachten komen jullie steeds meer te weten. Niet alleen over de persoon die jullie zoeken, maar ook over de stad die jullie bezoeken.

We ontvangen jullie op een locatie in de stad naar keuze met een welkomstdrankje. Wanneer de groep compleet is, worden de verschillende team gevormd en er volgt een speluitleg.

Hunted
Tijd: 2,5 uur
Locatie: in overleg
Kosten: €24,50 p.p.
Vanaf: 8 personen

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.