Highland games

Deze dag nemen we jullie mee naar de Schotse Hooglanden in de tijd dat de mannen nog van staal waren en de boten van hout, maar dat de mannen ook nog rokken droegen! Ga de strijd met jezelf en je tegenstanders aan met de Highland Games…

Fun
5/5
Tactiek
3.5/5
Intensiviteit
4.5/5
Samenwerken
4/5

Wat zijn Highland Games?

Een uitje waar jullie onder leiding van een echte Schotse krijger voor even teruggaan in de tijd. Een tijd waar de mannen nog van staal waren en de boten van hout, en niet andersom…

Ga de strijd met jezelf en je tegenstanders aan met de Highland Games… Uitdagende onderdelen waar goede samenwerking met je team de overwinning oplevert! Voorbeelden van spelonderdelen zijn: Bierfustrollen, Boogschieten en het bouwen van een menselijke piramide. Kortom een dag boordevol hilarische momenten!

De Highland Games zijn ideaal voor op de teambuilding-dag van jouw sportclub of als bedrijfsuitje met al je collega’s. Ga de uitdaging aan, stroop je mouwen op en leer elkaar van een andere kant kennen.

Highland games
Tijd: 2 x 1 uur
Locatie: in overleg
Kosten: in overleg
Vanaf: 40 personen

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.