Escape the City

Escaperooms zijn de hit van dit moment, maar vaak niet in grote groepen te spelen. Daar hebben we een oplossing voor: onze citygame Escape the City! Weet jij met je team als eerst en misschien wel als enige op tijd uit de stad te ontsnappen?

Fun
3.5/5
Tactiek
4/5
Intensiviteit
4/5
Samenwerken
3.5/5

Wat is Escape the City?

De waanzinnige citygame die van jouw favoriete stadcentrum een escaperoom maakt!
Bij Escape the City verkennen jullie in teams een stad en gaan op zoek naar puzzels, raadsels en andere pittige spellen. Geef de oplossingen ervan door aan de spelleider en jullie team ontvangt een nieuwe locatie, aanwijzing of code. Een activiteit waarbij jullie niet alleen tegen de klok, maar ook tegen andere teams strijden. Welke groep weet alles binnen de tijd op te lossen en krijgt als eerst de sleutel van de stad in handen!?

Jullie worden met een welkomstdrankje ontvangen en onze begeleiders geven een uitgebreide uitleg over het spel. De teams worden samengesteld en jullie kiezen een teamcaptain. Hij/zij staat gedurende het spel (digitaal) in contact met de spelleiders.

Escape the City is ideaal om met collega’s, familie of vrienden te spelen.

Escape the City
Tijd: 2,5 uur
Locatie: in overleg
Kosten: €22,50 p.p.
Vanaf: 8 personen

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.