E-chopper tour Tholen

Are you ready? Go! Ga op pad met deze extreem stoere E-Chopper, een stoere elektrische scooter met brede banden en een te stoere look. Hij trekt super snel op en brengt je in no time geruisloos naar je favoriete bestemming. Huur samen met je vrienden of collega’s dit te gekke vervoersmiddel en steel de show!

Rij kris kras door Tholen op de hipste elektrische scooter of maak een te gekke tour door de omgeving. Aan aandacht geen te kort en reken maar dat iedereen je na zal kijken! Iedereen met een scooter- of autorijbewijs mag op een E-Chopper rijden. Een helm is niet verplicht dus laat je wilde haren maar lekker wapperen!

De startlocatie is: Brasserie  de Zeester | Gorishoeksedijk 35 | 4694 PJ | Scherpenisse

Fun
5/5
Tactiek
2.5/5
Intensiviteit
3/5
Samenwerken
3/5

Veel gestelde vragen...

We willen een andere starttijd kan dat? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe hard gaat de E-Chopper? De E-chopper gaat 25 km per uur.

Vanaf welke leeftijd mag je hierop rijden? Vanaf 16 jaar en in het bezit van een (brommer)rijbewijs.

Wat zijn de huurkosten ? Afhankelijk van het gekozen arrangement.

Wat is het vertrekpunt? We hebben meerdere startlocaties. Zie bovenaan.

Welke verkeersregels gelden er voor de E-chopper? De E-chopper gaat ongeveer 25 km/u. Volgens de wet valt dit voertuig onder bijzondere bromfietsen. De regels die gelden voor bromfietsen, gelden ook voor de E-chopper.

Met hoeveel personen kan/mag je op een E-chopper? Er kan in noodgeval een tweede persoon op de E-Chopper, maar we verhuren ze voor één persoon.

Kan ik ook lunchen/dineren tijdens/na de E-chopper tour? Tijdens onze routes kom je langs verschillende locaties waar je eventueel wat kan eten op drinken. Controleer voor de zekerheid wel even of ze ook daadwerkelijk geopend zijn.

Moet ik een helm op wanneer ik op een E-chopper rijd? In Nederland is dit niet verplicht.

Zijn de E-choppers verzekerd De Choppers zijn WA-verzekerd. Schade aan de choppers komen in geval van schade voor eigen rekening en vallen onder het eigen risico van de bestuurder.

Hoever kan ik met de E-chopper rijden? Het arrangement wat geboekt wordt staat ook voor een aantal kilometers. We garanderen dat je dit er ook mee kan rijden.

Heeft de E-Chopper opbergruimte? De E-chopper heeft geen opbergruimte. Wij hebben rugzakjes ter beschikking om eventuele spullen in te doen.

Met hoeveel personen kunnen we maximaal terecht? Hier hebben we geen maximum voor en werken dan samen met andere partijen die dezelfde E-choppers verhuren.

Is er een kledingadvies voor het rijden van de E-chopper? We adviseren geen nette kleding te dragen i.v.m. eventueel opspattend water/stof, handschoenen en sjaal voor het najaar, regenkleding voor regenachtige dagen en een zonnebril vanwege de zon en najaar vliegjes.

E-chopper tour Tholen
Dagdeel: 3,5 uur(35KM) of hele dag(8 uur/55KM)
Locaties:
Poortvliet | Brasserie de Zeester
Kosten: vanaf € 35,- p.p.
Geschikt voor: vanaf 2 personen
Bromfietscertificaat of rijbewijs verplicht

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!