Wie is de Mol?!

Verraad, vertrouwen en sabotage… Wordt je bedrogen of is het echt waar? “Wie is De Mol?!” Zie jij het allemaal nog helder?

icoontje-tijd 2,5 uur
icoontje-plaats in overleg
icoontje-leeftijd 10+
icoontje-prijs € 22,50 p.p.

Boek dit uitje direct


Eten en drinken bij je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen.

Wat is “Wie is de Mol?!”?

Verraad, vertrouwen en sabotage… Wordt je bedrogen of is het echt waar? “Wie is De Mol?!” Zie jij het allemaal nog helder? Een spel waarbij je elkaar van een heel andere kant ziet. Wie heeft de hele dag zitten saboteren of zich bewust verdacht gemaakt? Kortom een dag vol plezier, raadsels, geheimzinnigheid, uitdagingen en spanning!

Nog voor jullie aankomen op locatie is het spel al in volle gang. Een aantal dagen voor jullie uitje komt er namelijk geheimzinnige post binnen… ben jij De Mol?

Op de dag zelf is het aan jullie om als groep zoveel mogelijk informatie te verzamelen aan de hand van raadsels, doe opdrachten en andere uitdagingen. Wie weet in de tussenrondes en zit daarmee misschien wel op het juiste spoor? Hoe dan ook… aan het einde van de dag gaat de winnaar met de prijzen naar huis en zal de mol zich bekend maken…. Kortom een programma waar iedereen plezier aan beleefd!

Adviseer mij!

Kom je er niet aan uit?
Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje

adviseer mij

Alleen spel

Duur: c.a. 2,5 uur

Zonder catering

€ 22,50 p.p.

Spel + Borrel

Duur: c.a. 3 uur

3 drankjes

€ 32,50 p.p.

Lunch

Duur: c.a. 3,5 uur

Luxe lunch en 4 drankjes

€ 47,50 p.p.

Diner

Duur: c.a. 4 uur

3 gangen diner en 5 drankjes

€ 62,50 p.p.