Phoned

Een interactief spannend stads-uitje waarbij samenwerking uiteindelijk moet leiden tot teamsucces? Ontdek met jouw team de stad, behaal de opdrachten en kraak de kluis!

icoontje-tijd 3,5 uur
icoontje-plaats citygame
icoontje-leeftijd 12+
icoontje-prijs € 27,50 p.p.

Boek dit uitje direct


Eten en drinken bij je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen.

Wat is Phoned?

Een spannend uitje waar samenwerking uiteindelijk moet leiden tot succes? Strijd, teamwork en gezelligheid zijn slechts enkele omschrijvingen van arrangement Phoned. De groep wordt ontvangen in een horecagelegenheid en in twee of meerdere groepen verdeeld waarna het spel vrijwel direct is begonnen! Met een handleiding, telefoon en 2000,- gulden worden de groepen op pad gestuurd en gaan ze op zoek naar de kluis, maar wie houdt jullie toch steeds in de gaten? Aan de hand van opdrachten verkrijgt een groep steeds meer cijfers van de kluiscode en de locatie ervan. Wordt een opdracht niet goed uitgevoerd of behaald, dan moet de code worden afgekocht en wordt daarmee de inhoud van de kluis steeds kleiner. Let wel goed op! Want ook de andere groepen zijn op zoek naar die kluis en uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn..

Adviseer mij!

Kom je er niet aan uit?
Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje

adviseer mij

Spel

Duur: c.a. 3 uur

€ 27,50 p.p.

 

Spel + drankjes

Duur: c.a. 3,5 uur

3 drankjes

€ 37,50 p.p.

Spel & Lunch

Duur: c.a. 4 uur

Lunch en 3 drankjes

€ 50,00 p.p.

Spel & Diner

Duur: c.a. 5 uur

3 gangen diner en 5 drankjes

€ 65,00 p.p.