MoordDiner

Met collega’s, vrienden of familie lekker uit eten? Een avondje rustig genieten? Heerlijk! Totdat… Er is een moord gepleegd en de moordenaar zit bij jou aan tafel! Ontcijfer jij de moordenaar? Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost.

icoontje-tijd 2,5 uur
icoontje-plaats in overleg
icoontje-leeftijd 8+
icoontje-prijs € 22,50 p.p.

Boek dit uitje direct


Eten en drinken bij je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen.

Wat is een Moorddiner?

Een moorddiner is de ideale combinatie van dineren met een heerlijk driegangenmenu en hilarisch dinerspel. Iedereen is verdacht en heeft een motief… Er is een meesterbrein nodig om deze zaak op te lossen! Ben jij de Sherlock van jullie groep?

Wat staat je te wachten tijdens het Moorddiner?
Jullie worden gastvrij ontvangen op locatie. Hier worden jullie welkom geheten door de politie en er blijkt al snel iets aan de hand te zijn. Er is iemand vermoord en de moordenaar is nog aanwezig. Terwijl de groep geniet van het diner wordt de zaak langzaam duidelijk. Subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven: tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de ware toedracht. Wie is de moordenaar, wat was het motief en hoe is het slachtoffer om het leven gekomen? Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met het vonnis! Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht? Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnaar ontvangt een toepasselijk cadeau!

Adviseer mij!

Kom je er niet aan uit?
Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje

adviseer mij

afbeelding-van-een-uitje

Alleen spel

Duur: c.a. 2 uur

Zonder catering

€ 22,50 p.p.

Borrelen

Duur: c.a. 2,5 uur

3 drankjes

€ 32,50 p.p.

Lunch/High-Tea

Duur: c.a. 3 uur

Luxe lunch en 4 drankjes

€ 45,00 p.p.

Diner

Duur: c.a. 4 uur

3 gangen diner en 5 drankjes

€ 62,50 p.p.