Minute to win it

Het ooit zo succesvolle televisieprogramma Minute to Win it vraagt gewoon om een feestje! Lukt het om binnen een minuut het spel te behalen?

icoontje-tijd 2,5 uur
icoontje-plaats in overleg
icoontje-leeftijd 16+
icoontje-prijs € 17,50 p.p.

Boek dit uitje direct


Eten en drinken bij je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen.

WAT IS MINUTE TO WIN IT?

Minute to win it, de spannende spelshow uit de VS is ook in Nederland een daverend succes en nu ook te boeken als groepsuitje!

Wat kan jij allemaal binnen 1 minuut? Weet jouw temcaptain de juiste deelnemers te kiezen bij de juiste opdrachten die afwisselend zijn en variëren van makkelijk tot moeilijk… of gewoon zeer uitdagend. Een ding is in ieder geval zeker het word een uitje boordevol hilariteit!

Bij aankomst wordt de groep verdeeld in verschillende teams. Na een rustig welkomstdrankje begint deze knotsgekke strijd! Wie blijkt er verrassende individuele kwaliteiten te hebben en voert het snelst de behendigheidsspelen uit? Wie is er goed met M&M’s, rietjes of pingpongballen?!

Kortom, een uitje dat erg geschikt is voor teambuilding maar ook gezellig is om met vrienden of familie te spelen waarbij je verrassende kwalitieten van de ander te weten komt 😉

Aansluitend of tussendoor kunt u genieten van een heerlijk diner!

Een eigen locatie? Geen probleem! Het enige wat wij nodig hebben is een speelruimte van zo’n 4×4 meter 😀

Adviseer mij!

Kom je er niet aan uit?
Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje

adviseer mij

Alleen spel

Duur: c.a. 2,5 uur

Zonder catering

€ 17,50 p.p.

Borrelen

Duur: c.a. 3 uur

3 drankjes

€ 27,50 p.p.

Lunch

Duur: c.a. 4 uur

Luxe lunch en 4 drankjes

€ 42,50 p.p.

Diner

Duur: c.a. 5 uur

3 gangen diner en 5 drankjes

€ 57,50 p.p.