Expeditie Robinson

uitje-ik-hou-van-holland

Expeditie Robinson is het uitje waarbij jij door het doorstaan van diverse proeven je ware Robinson naar boven kan halen?

icoontje-tijd 3 uur
icoontje-plaats in overleg
icoontje-leeftijd 12+
icoontje-prijs € 34,50 p.p.

Boek dit uitje direct


Eten en drinken bij je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen.

Expeditie Robinson!

Expeditie Robinson is het uitje waarbij jij door het doorstaan van diverse proeven je ware Robinson naar boven kan halen?

Het zeer populaire programma is nu ook zelf te beleven in een fantastisch groepsuitje! Een uitje waarbij je je op een onbewoond eiland waant, maar helaas geen tijd heeft om in de hangmat te liggen… Een programma waarin je wordt uitgedaagd en alles draait om teambuilding, overlevingsdrang, creativiteit, strijd en vooral veel fun!

Na het maken van jullie eigen team vlag barst de strijd los! De teams worden verdeeld over verschillende proeven waarin ze het tegen elkaar op zullen nemen in een katapult-battle, touwtrekken, XXL-Jenga en nog vele andere uitdagingen.

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk uitje.

Durf jij met jouw team de uitdaging aan? De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen,  kracht en geluk zijn essentieel om de ultieme Robinson te worden!

Adviseer mij!

Kom je er niet aan uit?
Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje

adviseer mij

afbeelding-van-een-uitje uitjes-in-jouw-stad

Alleen spel

Duur: c.a. 3 uur

3 drankjes

€ 34,50 p.p.

Spel + Lunch

Duur: c.a. 3,5 uur

4 drankjes

€ 49,50 p.p.

Spel + Diner

Duur: c.a. 4,5 uur

3 gangen diner en 5 drankjes

€ 65,00 p.p.