EscapeRoom “de Kelder van de Maagd”

Is de concurrentie dan niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk moordend geweest?

icoontje-tijd 1 uur
icoontje-plaats Grote Markt 33

Bergen op Zoom

icoontje-leeftijd 3-8 pers
icoontje-prijs € 111,- p.spel

Boek dit uitje direct


LET OP!

Deze escaperoom is eigendom van een externe partner! Voor vragen graag contact opnemen met dekleineescape@outlook.com

Wat is een escape room?

Een escape room is een activiteit waarbij je opgesloten wordt in een ruimte. Aan de hand van puzzels en raadsels zul je een uitweg moeten zien te vinden. Je krijgt hiervoor meestal een uur de tijd. In het geval van “de Kelder van de Maagd” 55 minuten.

De definitie van een escaperoom?

Er is geen algemene definitie van het begrip escaperoom. In een escape room kun je je dus letterlijk op laten sluiten, de deur gaat op slot en jij moet (samen met anderen) zo snel mogelijk uit de kamer ontsnappen. Uiteraard kun je eenmaal binnen gebruik maken van cryptische aanwijzingen, die je stapje voor stapje richting de uiteindelijke sleutel helpen om de deur van binnenuit te kunnen open.

Slaag je daar binnen de gestelde tijd in? Gefeliciteerd! Dat lukt zeker niet iedereen! Want jullie hebben de escape room weten op te lossen binnen de tijd.

sgenoten heeft Robin een speciale escaperoom gemaakt. Een kamer vol bijzonder en mysterieuze opdrachten. Weten jullie alles binnen 45 minuten op te lossen en zijn jullie daardoor de geschikte kandidaten om Robin op zijn nieuwste reis te vergezellen? Speel dan nu EscapeRoom ‘de Backpacker’!

LET OP! Deze escaperoom is eigendom van een externe partner! Voor vragen graag contact opnemen met dekleineescape@outlook.com

Over EscapeRoom “de Kelder van de Maagd

Het is eind 2009,

Volgend jaar is een groots jubileumjaar met de viering van 20 jaar Theater De Maagd. Een jaar bomvol speciale optredens voor het destijds al welbekende theater de Maagd. Maar een stad als Bergen op Zoom zou Bergen op Zoom niet zijn om in dat jaar een speciaal spektakelstuk op te voeren met uiteraard vele Bergse talenten die door het CKB en BOV en vele andere toneelverenigingen zijn voortgebracht.

Honderden meisjes, jongens, dames en heren geven zich op om een plaats op het podium te kunnen bemachtigen, maar dat maakt de concurrentie ook groot…

Twee van de meest opvallendste talenten kunnen elkaar namelijk niet uitstaan. Één van hen lijkt plots van de aardbodem verdwenen. Is de concurrentie dan niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk moordend geweest? Jaren later stuiten jullie door puur toeval op een kelder. Een kelder waar geluid uit lijkt te komen….

Adviseer mij!

Kom je er niet aan uit?
Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje

adviseer mij

Alleen spel

Duur: 1 uur

Zonder catering

€111,- max. 8 pers.

Borrelen

Lunch

Diner