EscapeRoom de Backpacker

EscapeRoom de Backpacker neemt je mee op een ontdekingstocht rond de wereld

icoontje-tijd 45 min
icoontje-plaats B.o.Zoom
icoontje-leeftijd 3-5
icoontje-prijs € 88,00 p.s.

Boek dit uitje direct


Eten en drinken bij je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen.

Escaperoom ‘the Backpacker’!

Ontmoet Robin.. een diehard backpacker die al vrijwel de gehele wereld heeft ontdekt. Van de verborgen stad Shi Cheng in China tot de bijzondere Moai beelden op het Paaseiland in Chili, Robin heeft het allemaal gezien.

Na zijn terugkomst in Bergen op Zoom is hij van plan om een “normaal” leven te gaan leiden, maar al snel begint het weer te kriebelen en zijn de plannen om te weer te gaan reizen gereed. Toch wil Robin het deze keer anders doen. In plaats van alleen te reizen is Robin namelijk op zoek naar een bijzonder gezelschap. Vele vrienden en bekenden wilde wel mee, maar Robin wil het anders. Op zoektocht naar de perfecte reisgenoten heeft Robin een speciale escaperoom gemaakt. Een kamer vol bijzonder en mysterieuze opdrachten. Weten jullie alles binnen 45 minuten op te lossen en zijn jullie daardoor de geschikte kandidaten om Robin op zijn nieuwste reis te vergezellen? Speel dan nu EscapeRoom ‘de Backpacker’!

This escape room is also available in English!

Wat is een escape room?

Een escape room is een activiteit waarbij je opgesloten wordt in een ruimte. Aan de hand van puzzels en raadsels zul je een uitweg moeten zien te vinden. Je krijgt hiervoor meestal een uur de tijd. In het geval van “de Backpacker” 55 minuten.

De definitie van een escaperoom?

Er is geen algemene definitie van het begrip escaperoom. In een escape room kun je je dus letterlijk op laten sluiten, de deur gaat op slot en jij moet (samen met anderen) zo snel mogelijk uit de kamer ontsnappen. Uiteraard kun je eenmaal binnen gebruik maken van cryptische aanwijzingen, die je stapje voor stapje richting de uiteindelijke sleutel helpen om de deur van binnenuit te kunnen open.

Slaag je daar binnen de gestelde tijd in? Gefeliciteerd! Dat lukt zeker niet iedereen! Want jullie hebben de escape room weten op te lossen binnen de tijd.

Is een escaperoom eng en donker?

Soms zijn ze wel wat “spooky” maar deze escaperoom is niet eng en de kamer is niet donker.

Kan ik er uit als ik het niet leuk vind?

Jullie worden de gehele 45 minuten in de gaten gehouden door een persoonlijke begeleider via camera’s. Hij of zij kan jullie ten alle tijden bevrijden uit de kamer. De beelden worden overigens niet opgenomen.

Adviseer mij!

Kom je er niet aan uit?
Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje

adviseer mij

afbeelding-van-een-uitje uitjes-in-jouw-stad

Escaperoom

Duur: c.a. 1 uur

Zonder catering

€ 88,- per spel