Escape the Pub!

Speel deze speciaal voor STVD6 ontwikkelde escaperoom alleen tijdens het Glazen Ei 2018 in Sint-Annaland

icoontje-tijd 30 min
icoontje-plaats Glazen Ei
icoontje-leeftijd max. 6
icoontje-prijs € 50,00

Boek deze escaperoom direct


EscapeRoom? Wat is dat?

Een Escaperoom is een ruimte waarin je als groep wordt opgesloten en door samen te werken de kamer binnen de tijd weet te ontsnappen!

Escape the Pub!

Lang geleden was Uncle Joe’s een levendige kroeg. Een kroeg waar doordeweeks jong en oud zijn verhaal kon doen en de Jonge Jenever en bier rijkelijk vloeide.

In het weekend was Joe’s een begrip voor de streek en een levendige ontmoetingsplaats voor de jeugd. Maar op een dag was alles gesloten en is Joe nooit meer teruggekeerd. Wat er gebeurt is, is tot de dag van vandaag onduidelijk, een ontvluchting van alle regeltjes door de wet of zou Joe ontvoerd zijn.

Het gerucht gaat dat Joe op een nacht is ontvoerd en er losgeld gevraagd zou zijn dat uiteindelijk niet is betaald. Of het waar is weet niemand evenmin of Joe nog onder ons is… ontdek jij de geheimen in zijn oude Pub die leiden naar de erfenis van Joe?

Wat heeft Team Stavoord6 hieraan?

We proberen tijdens het Glazen Ei zoveel mogelijk Escapes te draaien zodat er ook een zo groot mogelijk bedrag naar het goede doel kan worden overgemaakt. Beleef dus zelf een leuke en unieke activiteit en steun daarbij ook nog het goede doel!

Nog meer Escaperooms?!

Wij hebben ook nog twee andere escaperooms in Scherpenisse en Bergen op Zoom

adviseer mij

Groepsuitje Escape Room The Classroom