Escape “the classroom”

Of u het nu met vrienden, familie of collega’s speet, een escaperoom is een uitdaging voor jong en oud! Dacht je je mede-escapers goed te kennen? Dan kan dat misschien wel eens heel anders zijn na het spelen van de escaperoom…

icoontje-tijd 1 uur
icoontje-plaats Scherpenisse(Tholen)
icoontje-leeftijd 2-8 pers. per kamer
icoontje-prijs € 90,- per kamer

Boek dit uitje direct


Eten en drinken bij je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen.

Escape the classroom!

Durven jullie het examen van Meester Prikkebeen aan? Een heel bijzondere en ongewone manier van onderwijs. Deze manier is namelijk ontstaan doordat op het gehuchtje “Gorishoek” slechts enkele bewoners schoolgaand zijn en wat is er dan beter om niet alleen alle vakken van de lagere maar ook middelbare school in één lokaal te geven… past volgens meester Prikkebeen heel goed bij de moderne tijd… al is er één ding wel wat anders als de moderne lesmethode… Je krijgt voor de het speciale examen van deze dag slechts 1 uur de tijd. 

Voor wie niet slaagt weten we niet hoe het afloopt. Het gerucht gaat dat meester Prikkebeen ze opsluit en niet meer laat gaan tot het echte professors zijn zoals hijzelf maar wat daar van waar is heeft nog nooit iemand kunnen vertellen. Een ding is zeker.. van iedereen die het niet heeft gehaald rest alleen nog een foto als aandenken aan hun examen. 

Diegene die het wel halen hebben eeuwige roem en een speciaal plaatje in zijn hart. Samenwerken, heel veel kletsen en zelfs spieken bij de andere is tijdens deze test allemaal toegestaan of misschien wel noodzakelijk! Alle moderne apparatuur is echter niet toegestaan in de klas van Meester Prikkebeen en mogen jullie achterlaten bij de conciërge. Succes!

Adviseer mij!

Kom je er niet aan uit?
Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje

adviseer mij

Alleen spel

Duur: 1 uur

Zonder catering

€ 90,- per spel(max. 8 pers.)

Escaperoom + High-tea

Duur: c.a. 3,5 uur

Prosecco of verse jus & onbeperkt thee

€ v.a. 29,75 p.p.

Escaperoom + High beer

Duur: c.a. 3,5 uur

4 x speciaalbier met vele hapjes & snackjes

€ v.a. 33,75 p.p.

Escaperoom + Keuzemenu

Duur: c.a. 3,5 uur

3 gangen diner exclusief dranken

€ v.a. 36,75 p.p.