Escape the City!

Escaperooms de hitsensatie van dit moment nu ook te spelen als CityGame!

icoontje-tijd 2-2,5 uur
icoontje-plaats Naar keuze
icoontje-leeftijd 8+
icoontje-prijs € 22,50 p.p.

Boek dit uitje direct

Meer info?


Eten en drinken bij je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen.

 

Escape the City!

Escaperooms zijn de hype van dit moment! Een nadeel is dat ze vaak niet in grote groepen zijn te spelen en dat is jammer… maar wij hebben de oplossing; Escape the City! Van het populaire concept Escape Room hebben wij een citygame gemaakt. Binnen een beperkte tijd moeten alle puzzels, raadsel, mysterieuze verhalen en codes opgelost worden om de stad op tijd te verlaten en de sleutel van de stad te bemachtigen. Een activiteit waarbij niet alleen de klok maar ook de andere teams van jullie groep de vijand zijn en dus ideaal is om met collega’s, familie, maar ook met vrienden te spelen.

Bij ontvangst krijgen jullie eerst een welkomstdrankje en worden de teams samengesteld. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel.

Door het oplossen van allerlei puzzels, raadsels, codes, cryptische omschrijvingen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe locatie, aanwijzing of code. Welke groep weet binnen de tijd alles op te lossen en ontvangt als eerste de sleutel van de stad!?

Adviseer mij!

Kom je er niet aan uit?
Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje

adviseer mij

Alleen spel

Duur: c.a. 2,5 uur

Welkomsdrankje

€ 22,50 p.p.

Borrelen

Duur: c.a. 3,5 uur

4 drankjes

€ 35,00 p.p.

Lunch

Duur: c.a. 4 uur

Luxe lunch en 4 drankjes

€ 47,00 p.p.

Diner

Duur: c.a. 5 uur

3 gangen diner en 5 drankjes

€ 62,50 p.p.