DinnerQuiz

Een te gekke avond met humor, strijd en gezelligheid! Laat de jullie team testen op sport, algemene kennis of de Nederlandse geschiedenis en geniet tussendoor van een heerlijk diner!

icoontje-tijd 2,5 uur
icoontje-plaats in overleg
icoontje-leeftijd 12+
icoontje-prijs € 17,50 p.p.

Boek dit uitje direct

meer info?


Een quiz op maat?

Vieren jullie een jubileum, van een voetbalvereniging of hebben jullie iets speciaals? Wij maken graag een Quiz op maat voor u in een speciaal thema! Informeer naar de mogelijkheden.

DinnerQuiz

Een te gekke avond met humor, strijd en gezelligheid! Laat de quizmaster jullie team testen op sport, algemene kennis of de Nederlandse geschiedenis en geniet tussendoor van een heerlijk diner!

Aangekomen op locactie worden jullie door de quizmaster. Onder het genot van een drankje worden jullie ingedeeld in groepen van 4-6 personen. Eenmaal aan tafel wordt de quiz uitgelegd en barst de strijd los. De DinnerQuiz bestaat uit verschillende spelrondes. Natuurlijk is dit geen saaie avond met eenvoudige vragenrondes maar een oer gezellige avond met fotorondes, schattingsronde en de muziekronde die het tot een feest maken. Tussendoor krijgen jullie een heerlijk keuzemenu en wordt de strijdbijl voor even gestaakt. Welke tafel heeft het best samengewerkt en gaat er met de prijzen vandoor? Of hebben ze fraude gepleegd en gaan de prijzen naar iemand anders? Kom het allemaal te weten met de DinnerQuiz!

Adviseer mij!

Kom je er niet aan uit?
Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje

adviseer mij

Als PubQuiz

Duur: c.a. 2 uur

Zonder catering

€ 17,50 p.p.

Borrelen/PubQuiz

Duur: c.a. 2,5 uur

3 drankjes

€ 27,50 p.p.

Lunch

Duur: c.a. 3,5 uur

Luxe lunch en 5 drankjes

€ 45,00 p.p.

Diner

Duur: c.a. 5 uur

3-gangen diner en 5 drankjes

€ 57,50 p.p.