Action Painting

Altijd al een lekker willen gooien, spuiten en smijten met verf zonder op te hoeven passen voor de muren?

icoontje-tijd 3 uur
icoontje-plaats Tholen (Poortvliet)
icoontje-leeftijd 6+
icoontje-prijs € 29,50 p.p.

Boek dit uitje direct

meer info?


Eten en drinken bij je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen.

Wat is ik Action Painting?

Jong en oud, met of zonder schilder talent maakt deze dag alleen of als groep een prachtig kunstwerk. Niks is te gek tijdens dit creatieve uitje. Aan de hand van een korte uitleg krijgen jullie uitleg over het maken van jullie eigen kunstwerk. Na het oefen van de technieken op een testvel gaat het beginnen.. Door het gooien, druppelen, spuiten, mikken, gieten en spetteren wordt een uniek eigen schilderij gecreëerd… oftewel Action Painting! Dit kunstwerk is normaal gesproken een schildersdoek, maar op verzoek zijn het misschien zijn wel de plafonddelen uit jullie kantine of werkplek. Een creatief uitje voor alle doelgroepen wat ook nog eens een ontzettend leuk aandenken heeft, jullie eigen kunstwerk! Voor beschermende kleding is gezorgd maar doe niet je galoutfit aan… het kan er namelijk nogal gezellig spatterig aan toe gaan…

Teambuilding?!

Hoe gaaf is het om samen met je collega’s één groot schildersdoek te maken of allemaal een eigen doek dat we later samenvoegen tot één geheel? Het kan allemaal tijdens deze creatieve workshop Action Painting!

 

Kinderfeestje?!

Ook voor kinderfeestjes is Action Painting een ideale activiteit. Allemaal maken ze een eigen kunstwerk dat wanneer het droog is kan worden opgehaald. Uiteraard gaan we eerst oefenen op een testvel om de technieken te voelen. Uiteindelijk maken ze een doek van 30×40 wat na het drogen een mooi plekje kan krijgen.

Ook leuk….?!

Minute to win it         MoordDiner

Adviseer mij!

Kom je er niet aan uit?
Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje

adviseer mij

Action Painting

Duur: c.a. 2,5 uur

Onbeperkt koffie/thee

Eigen doek 40x50cm

€ 29,50 p.p.

Action Painting

Duur: c.a. 2,5 uur

Onbeperkt koffie/thee

Gezamenlijk 1 doek 100x100cm

€ 22,50 p.p.

Kinderfeestje

Duur: c.a. 2 uur

Chipies, frisdrank en water

Eigen doek 30×40

€ 24,50 p.p.

A-Painting & Diner

Duur: c.a. 5 uur

Koffie/Thee (tijdens A-Painting)

3 gangen diner bij Brasserie de Zeester inclusief 3 dranken

€ 59,50 p.p.