PubQuiz

PubQuizzen is een razend populaire quiz die is overgewaaid uit het Verenigd Koninkrijk. Het principe is simpel maar ook even succesvol voor elke gewenste invulling.

Fun
5/5
Tactiek
3.5/5
Intensiviteit
3/5
Samenwerken
4/5

Wat is een PubQuiz?

Onder het genot van een hapje en een drankje speel je in teams tegen elkaar terwijl de quizmaster jullie door de vragen heen praat. Elke vraag staat voor punten en het team met de meeste punten is de winnaar. Het begint gezellig, maar je zult zien dat de sfeer al gauw bloedje fanatiek wordt. Een ideaal uitje zonder te veel fysieke inspanning, maar toch vol strijd en hilariteit. De Quiz bestaat zoals je van ons mag verachten niet uit een aantal eenvoudige vragen ronden, maar testen we jullie naast de algemene kennis ook op muziek, sport, entertainment en de bijzondere feitjes. Om enkele voorbeelden te geven… Waar heeft iemand last van bij de ziekte Pica? Hoeveel tenen heeft een kameel? Of de meest onmogelijk vraag: Hoeveel veren zitten er in de vacht van Pino? Kortom een avond vol hilariteit, strijd, soms een beetje geluk en dat allemaal onder de bezielende leiding van een iets te enthousiaste quizmaster.

PubQuiz op maat? Onze PubQuizzen kunnen ook gehele op maat gemaakt worden. zo kunnen we een special ronde over het bedrijf of de familie er in verwerken. Of wat dacht je van een quiz die alleen maar over de 80’s of 90’s gaat. Niets is onmogelijk en we bespreken graag jullie wensen.

PubQuiz
Tijd: 2 x 1 uur
Locatie: in overleg
Kosten: €15,00 p.p.
Vanaf: 18 personen
Exclusief drankenen eventuele hapjes

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.