Lipdub

Op zoek naar een bedrijfsuitje, vriendendag of manier om je bedrijf/school/team te promoten? Boek dan nu een lipdub!

icoontje-tijd 4 – 5 uur
icoontje-plaats in overleg
icoontje-leeftijd 10+
icoontje-prijs € 150 + 27,50 p.p.

Boek dit uitje direct


Eten en drinken bij je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen.

Wat is een Lipdub?

Beleef een onvergetelijke dag met een uniek aandenken. Een eigen videoclip! Lipdubben is de nieuwste trend vanuit Amerika, die nu ook Nederland heeft veroverd en te boeken is bij UitjeIn. Een lipdub wordt gemaakt door personen of een groep mensen te filmen die een liedje aan het meezingen of playbacken zijn.

De originele audio wordt achteraf tijdens de post-productie vervangen door het originele nummer. Er wordt meestal een vorm van een draagbare stereo gebruikt, zoals een I-pod of boom box. Uiteindelijk lijken de meeste lipdubs op eenvoudige videoclips, hoewel velen toch goed voorbereid en geproduceerd zijn. De meest populaire lipdubs worden zo gefilmd dat ze uit een lang en continue shot bestaan, waarin de camera reist door verschillende kamers en situaties in bijvoorbeeld een kantoorgebouw, school of een park. De groep kan bestaan uit 12 personen, maar kan ook met 400 personen worden uitgevoerd. Lipdubs zijn erg populair geworden met de komst van sites als Youtube. Onder begeleiding kiezen jullie een nummer, wordt een script gemaakt en brengen we de set in gereedheid. Daarna draaien we één of meerdere proefopnames, waarna we de officiële versie draaien!

Adviseer mij!

Kom je er niet aan uit?
Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje

adviseer mij

Alleen spel

Duur: c.a. 3 uur

Zonder catering

€ 29,50 p.p.

Borrelen

Duur: c.a. 3,5 uur

3 drankjes

€ 37,50 p.p.

Lunch

Duur: c.a. 4 uur

Luxe lunch en 4 drankjes

€ 45,00 p.p.

Diner

Duur: c.a. 5 uur

3 gangen diner en 5 drankjes

€ 55,00 p.p.