Online Quiz!

Uitjes met grotere groepen dit jaar niet mogelijk? Natuurlijk wel! Speel een van onze online quizzen gewoon vanuit huis of kantoor als individu of team. Vanuit een speciaal ingerichte spelstudio begeleiden wij de quiz en spelen jullie tegen de andere teams vanaf jullie eigen locatie. Net als bij al onze andere uitje draait het om humor, strijd, gezelligheid en creëer je een groepsgevoel.

Fun
5/5
Tactiek
4/5
Intensiviteit
3/5
Samenwerken
4.5/5

Als of individu?

Momenteel laten de coronaregels het toe om een beperkt aantal gasten bij je thuis uit te nodigen waardoor je toch als team kan spelen. Zien jullie het toch niet zitten om bij elkaar thuis te komen dan kan je het ook als individu spelen. Je logt in via Google Meet(met de code die je van ons krijgt) en je ontmoet al je collega’s en vrienden online. Om de Quiz te spelen heb je de app van Kahoot! nodig. Je hoeft jezelf niet te registreren want met de quiz-pincode die we jullie doorgeven kan je direct startten.

Vanuit onze speciaal ingerichte spelstudio presenteren we de quiz en kunnen jullie die live volgen. Algemene vragen, muziek- en fotorondes… alles komt voorbij in het thema van jullie keuze. Speel het spel als invulling van de vrijdagmiddagborrel of ’s avonds thuis. Elk tijdstip is mogelijk!

We hebben de keuze uit de volgende quizzen:

  • Ik hou van Holland
  • PubQuiz
  • ChristmasQuiz
Online quiz
Tijd: 2 uur
Locatie: thuis of op kantoor
Kosten: €35,- per team of €10,- p.p.
Vanaf: 4 teams of 15 personen

Eten en drinken tijdens je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen. Heb je zelf hierover een idee? Of een voorkeur?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.