EscapeRoom “de Kelder van de Maagd”

Is de concurrentie dan niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk moordend geweest?

icoontje-tijd 1 uur
icoontje-plaats Grote Markt 33

Bergen op Zoom

icoontje-leeftijd 3-8 pers
icoontje-prijs € 111,- p.spel

Boek dit uitje direct


Eten en drinken bij je uitje?

Een gezellig dagje weg maak je compleet met smaakvol eten en drinken. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor lunch, diner en borrelen.

EscapeRoom “de Kelder van de Maagd

Het is eind 2009,

Volgend jaar is een groots jubileumjaar met de viering van 20 jaar Theater De Maagd. Een jaar bomvol speciale optredens voor het destijds al welbekende theater de Maagd. Maar een stad als Bergen op Zoom zou Bergen op Zoom niet zijn om in dat jaar een speciaal spektakelstuk op te voeren met uiteraard vele Bergse talenten die door het CKB en BOV en vele andere toneelverenigingen zijn voortgebracht.

Honderden meisjes, jongens, dames en heren geven zich op om een plaats op het podium te kunnen bemachtigen, maar dat maakt de concurrentie ook groot…

Twee van de meest opvallendste talenten kunnen elkaar namelijk niet uitstaan. Één van hen lijkt plots van de aardbodem verdwenen. Is de concurrentie dan niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk moordend geweest? Jaren later stuiten jullie door puur toeval op een kelder. Een kelder waar geluid uit lijkt te komen….

Adviseer mij!

Kom je er niet aan uit?
Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje

adviseer mij

Alleen spel

Duur: 1 uur

Zonder catering

€111,- max. 8 pers.

Borrelen

Lunch

Diner